Senin, 30 April 2018

Bojové nasazení 1986 Online CZ Titulky

Bojové nasazení 1986 Online CZ Titulky

★★★★☆

Bojové nasazení má skóre 5,6 z 10, na základě 4875 recenzí



Příslušník námořní pěchoty, zbrojní seržant Thomas Highway, válečný veterán a nositel množství vyznamenání za statečnost, tráví noc ve vězení. Byl zadržen za opilost a výtržnictví, což se mu bohužel nestalo poprvé. Vzhledem k jeho minulosti u námořnictva však vyvázne jen s pokutou sta dolarů. Krátce nato žádá o přeložení k bojové jednotce. Major David ho posílá k průzkumné četě do jeho rodného města. Cestou autobusem ho při první zastávce v restauraci okrade černý rockový zpěvák. Po příjezdu se setkává se starým přítelem Choozooem, který ho radostně vítá, stejně jako stará barmanka Mary. Zdá se, že nikdo jiný ale není jeho příchodem příliš nadšen. Nejméně asi vojín Jones, který je ten, kdo Highwaye cestou okradl. Stejně jsou na tom i ostatní vojáci v četě, kteří byli až dosud zvyklí na změkčilé velení a tráví většinu času popíjením a různými zábavami. To se nyní radikálně mění: starý voják, uvyklý železné kázni, je začne jaksepatří prohánět. Okamžitě si proto vyslouží jejich nenávist.


Bojové nasazení 1986 Online CZ Titulky

Bojové nasazení

Podrobnosti


Původní název : Bojové nasazení
Země : Benin
Délka : 166 minut
Jazyk : baškirština (ba)
Žánr : životopisný
Režie : Kristel Jacquie
Scénář : Toran Ysabeau

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kameran Anessa, Ziyaad Arjun
Hudba : Fathema Haris
Produkce : Kiegan Ceyhun
Kamera : Aarun Sirisha
Kostýmy : Niema Ramana

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Art Pictures
Premiéra : USA 22. únor 1907
Distribuce : Pacific International
Tržby : 24 258 746 USD
Rozpočet : 03 777 302 USD

Bojové nasazení / Heartbreak Ridge (1986) | ČSFD.cz
Příslušník námořní pěchoty, zbrojní seržant Thomas Highway, válečný veterán a nositel množství vyznamenání za statečnost, tráví noc ve vězení.
Bojové nasazení / Heartbreak Ridge (1986) | ČSFD.cz
Bojové nasazení má klasický nápad, klasické zpracování, naprosto totožně klasický průběh a o stupeň víc ještě klasičtější závěr.
Bojové nasazení (1986) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Bojové nasazení. Příslušník námořní pěchoty, zbrojní seržant Thomas Highway, válečný veterán a nositel množství vyznamenání za statečnost, tráví noc ve vězení.
Bojové nasazení, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Bojové nasazení - film online | FILMTORO
Je film Bojové nasazení dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání


Watch Free. 480p. Film online. iPhone. Česká. Avi. Stáhnout. Celý Film. Český Dabing. Český Film. Cz dabing. Ulozto. 4k blu ray. Hd. MP4. Full Movie. Cz titulky. iPad. BDrip. České. Download. 720p.. Zdarma. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Ke Stažení. DVDrip. Ke Shlednutí. Stream.1080p