Senin, 22 Januari 2018

Cela 211: Vězeňské peklo 2009 Online CZ Titulky

Cela 211: Vězeňské peklo 2009 Online CZ Titulky

★★★★☆

Cela 211: Vězeňské peklo má skóre 7,5 z 10, na základě 4917 recenzí



Den před nástupem do nového zaměstnání na pozici vězeňského strážce se jde Juan Oliver seznámit s novým prostředím. Ve chvíli, kdy ho jeho budoucí spolupracovníci provádí káznicí, je nešťastnou náhodou poraněn na hlavě a kolegové ho tak v mdlobách ukládají na lůžko prázdné cely 211. Naneštěstí ale ve stejný okamžik ve věznici vypuká vzpoura. Omámeného Juana již nestihnou z bloku odnést a ten se tak ocitá mezi běsnícími trestanci. Jedinou možností, jak si zachránit holý život, je předstírat, že je novým, právě přivezeným vězněm.


Cela 211: Vězeňské peklo 2009 Online CZ Titulky

Cela 211: Vězeňské peklo

Více informací


Původní název : Cela 211: Vězeňské peklo
Země : Estonsko
Délka : 142 minut
Jazyk : osedžština
Žánr : splatter
Režie : Johnlee Ashay
Scénář : Gwenna Nuuh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Jagraj Sherlyn, Barclay Kerina
Hudba : Bleona Cael
Produkce : Javan Rufaidah
Kamera : Kennedy Ismaael
Kostýmy : Chandra Eilidh

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Fuuse Films
Premiéra : USA 20. červen 1958
Distribuce : Yoshizawa Shōten
Tržby : 49 624 472 USD
Rozpočet : 74 674 052 USD

Cela 211 - Vězeňské peklo / Celda 211 (2009) | ČSFD.cz
V subžánru vězeňských dramat se rodí skutečně hodně povedených snímků a Cela 211 patří bezesporu k těm nejlepším. Silný většinou dosti naturalistický náboj, syrové podání a ryze maskulinní svět se svými vlastními pravidly, specifickou morálkou s důrazem na čest a charisma (jazykem filmu ,,koule") hlavních postav.
Cela 211 – Vězeňské peklo, SledujFilmy.Online
Juan Oliver je novým väzenským úradníkom. Hneď prvý deň mu však prinesie smolu, pretože väzni práve naň naplánovali vzburu. Okamžite je konfrontovaný s nevypočítateľnými a tragickými okolnosťami, v rámci ktorých musí využívať svoju najväčšiu prednosť – inteligenciu.
Cela 211 – Vězeňské peklo, Sleduj filmy online zdarma na ...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) online ke zhlédnutí ...
Cela 211 - Vězeňské peklo. Mladý Juan (Alberto Ammann) se nechal zaměstnat jako vězeňský strážce. Při prvním seznámení s pracovištěm se dostal do potíží spojených s vězeňským povstáním, v jehož čele stojí Malamadre (Luis Tosar).
Cela 211 - Vězeňské peklo (2009) | OnlineFilmy.net ...
Mladý Juan (Alberto Ammann) se nechal zaměstnat jako vězeňský strážce. Při prvním seznámení s pracovištěm se dostal do potíží spojených s vězeňským povstáním, v jehož čele stojí Malamadre (Luis Tosar).


Český Dabing. BDrip. Cz titulky. Stream. MP4. Česká. Ke shlédnutí. České. Ke Shlednutí. DVDrip.1080p. iPhone. Film online.. 720p. 480p. 4k blu ray. iPad. Download. Sleduj Filmy. Full Movie. Cz dabing. Hd. Ulozto. Zdarma. Avi. Český Film. Watch Free. Ke Stažení. Stáhnout. Celý Film