Jumat, 19 Januari 2018

Zmrzlá zem 2013 Online CZ Titulky

Zmrzlá zem 2013 Online CZ Titulky

★★★★☆

Zmrzlá zem má skóre 5,4 z 10, na základě 6648 recenzí



Film The Frozen Ground je inspirován neuvěřitelným, avšak skutečným příběhem aljašského policisty Jacka Halcombeho (Nicolas Cage), jenž se pokusí zastavit vraždící bestii Roberta Hansena (John Cusack), což je sériový vrah, který se již třináct let úspěšně skrývá. Když se těla prostitutek začnou v Anchorage hromadit, na město padne strach. Ačkoliv Halcombe riskuje vlastní život, vydá se na vlastní pěst najít zabijáka, aby tak zabránil dalším vraždám. Když získá informace od sedmnáctileté dívky (Vanessa Hudgensová), které se podařilo uprchnout, je konečně zabijákovi na stopě. Podaří se mu vraha dopadnout dříve, než zemře další oběť?


Zmrzlá zem 2013 Online CZ Titulky

Zmrzlá zem

Podrobnosti


Původní název : Zmrzlá zem
Země : Omán
Délka : 164 minut
Jazyk : kečujština (qu)
Žánr : drama
Režie : Zarina Laaiqah
Scénář : Queenie Brodee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Robina Tytus, Ashira Magnolia
Hudba : Sibella Saanvi
Produkce : Elfrieda Leighton
Kamera : Mykah Kyna
Kostýmy : Shanayah Gabbie

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Petersburg Animation
Premiéra : USA 10. květnu 1986
Distribuce : Se-ma-for
Tržby : 48 172 780 USD
Rozpočet : 56 121 655 USD

Zmrzlá zem - Filmy online ke stažení zdarma | Filmhit.cz
Zmrzlá zem (2013) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Zmrzlá zem (2013): Film The Frozen Ground je inspirován neuvěřitelným, avšak skutečným příběhem aljašského policisty Jacka Halcombeho (Nicolas Cage), jenž se pokusí zastavit vraždící bestii Roberta Hansena (John Cusack), což je sériový vrah, který se již ...
Zmrzlá zem / The Frozen Ground (2013) | ČSFD.cz
Zmrzlá zem mohla být skvělý, atmosférický thriller. Nedávno jsem viděl Zmizení a to bylo přesně takové. Napětí nemělo chybu po celé dvě a půl hodiny.
Zmrzlá zem (2013) online ke zhlédnutí - Filmy Najserialy ...
Zmrzlá zem. Film The Frozen Ground je inspirován neuvěřitelným, avšak skutečným příběhem aljašského policisty Jacka Halcombeho (Nicolas Cage), jenž se pokusí zastavit vraždící bestii Roberta Hansena (John Cusack), což je sériový vrah, který se již třináct let úspěšně skrývá.
Zmrzlá zem (2013) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy online ...
Film The Frozen Ground je inspirován neuvěřitelným, avšak skutečným příběhem aljašského policisty Jacka Halcombeho (Nicolas Cage), jenž se pokusí zastavit vraždící bestii Roberta Hansena (John Cusack), což je sériový vrah, který se již třináct let úspěšně skrývá.
Zmrzlá zem | movies.prehraj.me - filmy a seriály online v ...
Sledujte filmy a seriály online v HD kvalitě.


Ke Shlednutí. BDrip. 4k blu ray. MP4.1080p. Watch Free.. Hd. Avi. České. Ulozto. Stream. Download. iPad. 720p. DVDrip. Sleduj Filmy. Český Dabing. Ke Stažení. Film online. Cz titulky. Český Film. Cz dabing. iPhone. 480p. Full Movie. Celý Film. Stáhnout. Ke shlédnutí. Česká. Zdarma