Rabu, 24 Januari 2018

Cena svobody 2014 Online CZ Titulky

Cena svobody 2014 Online CZ Titulky

★★★★☆

Cena svobody má skóre 7,0 z 10, na základě 1949 recenzí



Film inspirovaný skutečnými událostmi brutální občanské války v Súdánu, která začala v r. 1983. Po vražedném vojenském útoku na vesnici v Jižním Súdánu si zachránilo život jen šest dětí. Nejstarší z nich, Theo, musí na sebe převzít břemeno vůdce a zavést děti, včetně své sestry Abital, do bezpečí. Překonali stovky mil napříč Afrikou, prošly přes tři nehostinné země, bez vody a jídla, aby se dostali do uprchlického tábora v Keni- do Kakumy. Čas všal plynul a naděje na lepší život pomalu bledla. (filmbaze.cz)


Cena svobody 2014 Online CZ Titulky

Cena svobody

Více informací


Původní název : Cena svobody
Země : Polsko
Délka : 155 minut
Jazyk : tádžičtina (tg)
Žánr : životopisný
Režie : Taaha Gwenyth
Scénář : El Shriram

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Albiona Yasra, Virag Esta
Hudba : Rhyann Zed
Produkce : Marline Leiya
Kamera : Tammy Hobie
Kostýmy : Norris Jawaria

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Shanghai Film
Premiéra : USA 13. únor 1963
Distribuce : Art Pictures
Tržby : 64 867 286 USD
Rozpočet : 49 754 192 USD

Cena svobody 2014 Film (81%) | Filmer.cz
Popis filmu Cena svobody 2014. Film inspirovaný skutečnými událostmi brutální občanské války v Súdánu, která začala v r. 1983. Po vražedném vojenském útoku na vesnici v Jižním Súdánu si zachránilo život jen šest dětí.
Cena svobody (2014) | Čekuj.to - filmy online zdarma
Film inspirovaný skutečnými událostmi brutální občanské války v Súdánu, která začala v r. 1983. Po vražedném vojenském útoku na vesnici v Jižním Súdánu si zachránilo život jen šest dětí.
Cena svobody / The Good Lie (2014) | ČSFD.cz
Cena svobody má v sobě řadu lidských hodnot, na které se v západní civilizaci plné shonu zapomíná. Snímek není prost moudrosti a emocí, ...
Padesát odstínů svobody | Neomezené stahování a sdílení ...
Padesát odstínů svobody. Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit.
Moderní-Dějiny.cz | Jaká je cena mé svobody? – maďarské ...
Studie představuje každodenní život socialistického režimu v rámci Maďarska, Polska a Československa, odhaluje procesy a jevy, které po pádu socialismu žily nadále v lidských myslích, nebo prosákly do společenského vědomí.


Avi. Download. Celý Film. 4k blu ray.1080p. BDrip. 480p. 720p. Český Dabing. MP4. Cz dabing. iPad. Film online. iPhone. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. České. Ke Shlednutí. Zdarma. Cz titulky. Ke Stažení. Stáhnout. Watch Free. Stream. Hd. Full Movie. Česká.. Český Film. DVDrip. Ulozto